Тодор Батков изгледа тренировката на "Левски" тази вечер, след което отдели внимание на журналистите. Адвокатът коментира актуалните теми около отбора, който в събота приема Славия в последния си мач от първенството. Само преди дни, когато "сините" постигнаха сладка победа с 1:0 над Лудогорец и почти си гарантираха шампионската титла, той обяви, но под емоция, че Николай Митов остава треньор и за следващия сезон.

Днес обаче Батков поомекна по темата с договора на спеца, вече не е толкова категоричен, като очевидно оставането на Жадното начело на "Левски" не е много сигурно. БЛИЦ вече ви съобщи, че управниците на клуба от "Герена" имат разногласия и след края на сезона ще се умува какво да се прави.

"Аз като кажа нещо, това означава нещо. Поне досега не е било по-различно. Ще му дойде времето и на договора. Ще видим. Моята дума тежи повече от договор", каза Батков.

Адвокатът беше попитан и какво ще се случва с футболистите, на които договорите им изтичат - "Не искам да говоря. В момента имаме една цел и тя е победа над Славия в събота и да триумфираме с титлата. Като мине събота, тогава ще говоря на дълго и на широко."

"Относно финансовите стимули от Лудогорец към Славия - въобще не ни интересува. Ние играем за победа, а това кой какво прави през това време, не ни касае. Всичко си зависи единствено и само от нас самите", коментира още Батков

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ