Треньорският щаб на Левски до последно няма да е наясно дали Георги Миланов ще може да вземе участие в утрешния финал за купата на България срещу ЦСКА. Голямото дерби ще започне на 15 май в 17:00 часа на националния стадион „Васил Левски“.

Миланов има проблеми в бедрото, което е получил през седмицата. Именно това е причината офанзивният играч да пропусне петъчната тренировка на „сините“, съобщава "Тема спорт". Вместо със съотборниците си на терена, бившият национал се готвеше индивидуално във фитнеса.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Лекарският щаб на Левски ще направи всичко възможно не само да възстанови играча и той да попадне в групата, а да може да започне срещу ЦСКА като титуляр. Такива са и плановете на Станимир Стоилов.

Както е известно, Георги Миланов не игра за „сините“ и при последното издание на Вечното дерби в първенството, проведено на 17 април и завършило при нулево равенство. Тогава се обостри стара травма на полузащитника и той не успя да помогне на Левски срещу ЦСКА.

Пред Станимир Стоилов няма други кадрови проблеми. Изключения са единствено халфовете Асен Митков и Антоан Стоянов, които бяха освободени, за да се присъединят към лагера на юношеския национален отбор до 17 години, на който предстои европейско първенство.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022