Тарторът на сектор „Г“ Росен Петров изригна с публикация, в която изрази разочарованието си от управлението на ЦСКА през последните години. Повод за реакцията  му са загубата  от Лудогорец с 0:4 за Суперкупата и 0:0 в първия мач с латвийския Лиепая  от втория квалификационен кръг на Лигата  на конференциите. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

БЛИЦ ви предлага поста без редакторска намеса:

“Как ЦСКА се управлява за тия 6 години, харесва ли му на някой? От лятото на 2020, ЦСКА е продал или освободил 13 футболисти. Кой отбор в света има такъв човекооборот? Като продажби и наеми са постъпили над 10 млн. лв. Колко от тях са дадени за трансфер? Само за Кох са платени 800 хиляди лв. Всички други са свободни агенти или под наем. Каква е причината за това текучество? От тези 13 човека, продадени 5-6, всички други са освободени или са им изтекли договорите.

Говорим за “ментета” и слаби играчи, с изключение на Занев, въпреки слабия последен сезон. Каква е тази политика? Кой друг клуб се управлява така? Ако се върнем от 2016 насам, бройката на играчите минали през клуба е стряскаща. Така не се гради отбор.

Да идем към треньорите. За шест сезона се изредиха над 10 треньора, някои по два, даже три пъти. Да отидем към резултатите. За този период клуба спечели една купа на България. За клуб с нашите мащаби това е смешно. За същия период Локомотив Пд спечели две купи на България и една суперкупа. С четирикратно по-малък бюджет. Няколко други клуба спечелиха същия трофей, пак с четирикратно по-малък бюджет.

На Армията виси едно табло от комунизма още. Разбирам, че не искат да забият един пирон там, докато не я вземат, но таблото се монтира и демонтира, като не му дадат Армията, ще си го свали и ще си го монтира в Ловеч. Шест години нашия “трофей” е, че взимаме лиценз без проблем. Ами ние и при боклуците взимахме лиценз, това ли ни е критерия? В управление на ЦСКА при ГГ почти не се виждат позитиви. Освен, че минахме говедата по победи в дербито, сме на път да ги минем и по брой втори места в България.

На Армията идва все по-малко публика, а договора със световния гигант Адидас, става ясно, че новите екипи дори за отбора идват в последния момент, два дни преди първия официален мач. Имаме двама спортно-технически директори, двама треньори на вратарите, но нямаме човек, който да комуникира с медии и фенове. Дори декларациите се пишат по нощите и се диктуват от хора под въздействие на различни субстанции. Ами не че ще се ядосват и протестират хората, а направо закъсняха да го направят.

Всяка година едно и също. 2-3 журналисти в пряка връзка със шефа пишат гръмки статии как ще ставаме шампиони тая година и така вече шест години”.