Феновете на ЦСКА прозряха много от действията на един човек в клуба, не издържаха и реагираха бурно след равенството 0:0 с Лиепая снощи. Бурно, емоционално, но  истински, защото за тях ЦСКА е сърце, живот, душа, а не и пари, както е за други хора.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Червените“ привърженици няма как да бъдат излъгани за това кой прави селекцията в тима, който е въртял интриги през годините и е подливал вода на треньорите, за да бъдат в крайна сметка сменени. Зад всичко стои Стойчо Стоилов, а запалянкото не зяпа само на „Армията“, а усеща и разбира нещата.

Фенът много добре е информира как къде с малко, къде с много влияние на Стоилов от треньорския пост бяха изгонени редица наставници – Христо Янев, Нестор Ел Маестро, Стамен Белчев и други.

Знае, че сега Стойчо Стоилов уж е твърдо с Любо Пенев, но си има едно наум, защото току-виж утре рязко се отметнал, както го е правил неведнъж. 

Феновете са единственият капитал на ЦСКА през последните години. Те преминаха през деветте кръга на ада и носят с гордост и чест червената идея. Крайно време е собственикът на отбора Гриша Ганчев да се вслуша в техните призиви за изхвърлянето на Стойчо Стоилов.

Ганчев направи една стъпка в положителна посока, като даде пост на Стойко Сакалиев. Време е той да продължи с добрите промени, като заложи на армейските сърца Владимир Манчев и Велизар Димитров, които са доказали, че обичат ЦСКА и имат богат потенциал за развитие. 
Георги КРАСИМИРОВ/БЛИЦ СПОРТ