Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев похвали играчите си след нулевото равенство с Лиепая в Лигата на конференциите. Той подчерта, че има пълната подкрепа от Гриша и Даниел Ганчеви и поздрави феновете, които скандираха името му по време на двубоя с латвийците.

„Нищо не се обърка. Ние изиграхме много добър и сериозен мач. Имахме четири ситуации за гол, но не се получи. Много добра оценка давам на отбора. Няма никакво объркване. Само голът липсваше, нищо друго. Поздравих момчетата в съблекалнята. Търпение, има втори мач и без напрежение. Имахме инициативата, водехме играта, контролирахме мача”, започна Пенев.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Те имаха положения след нас. Въпросът е кой ще вкара гол, оставяме ги за следващия мач. Харесва ми новото правило, че няма гол на чужд терен, не ме притеснява. Спокоен съм. Искам да благодаря на феновете за подкрепата, която винаги я имаме. Понеже ме питате дали има напрежение: Както аз, така и отборът имаме пълната подкрепа от Гриша и Дани Ганчев. Абсолютно пълната подкрепа”, продължи Пенев.

„90 минути игра Кери с добра динамика и е нормално да се умори. Валентин Антов е в болница, трябва да го зашият на едно-две места. Варела получи контузия срещу Лудогорец за Суперкупата. Най-вероятно няма да бъде готов за реванша, ще се оправяме с това, което имаме. Аз съм оптимист, че ЦСКА ще продължи”, завърши Любо Пенев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Efbet Лига - сезон 2021/2022