ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов говори пред медиите преди откритата тренировка, която тимът направи пред медии и фенове. 29-годишният страж беше категоричен, че пред „армейците“ през следващия сезон има само една кауза – шампионска титла, но тимът ще се бори на всички фронтове.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Краят на миналия сезон трудно може да се преглътне. За съжаление, не успяхме да станем шампиони. Лично аз не знам дали някога ще успея да го преглътна. Ще работим да поправим грешките, които направихме миналата година и ще опитаме да се представим на подобно високо ниво. През миналата година загубихме точки срещу отбори, срещу които се очаква да печелим. Трябва да поправим това. Ако успеем да доведем и класно попълнение, който да ни помага в трудни ситуации, ще бъде добре. Каквото зависи от нас ще го направим. За мен каузата е една – ЦСКА да бъде шампион. В европейските мачове няма по-лесен или по-сложен мач. Ще е добре, ако се представим добре в европейските клубни турнири. Миналата година имахме контрола със Сепси, но сега е доста по-различно. Няма да е лесно, но в такива мачове не знам кога е било лесно", заяви Евтимов.

"Подготвяме се с момчетата и всичко е наред. Показал съм през годините, че съм измествал Бусато, а това е показателно за конкуренцията в отбора. За тима е добре да има такава конкуренция. Ще се постараем да направим една добра подготовка. От ЦСКА може да се очаква само едно единствено нещо – да бъде шампион. Борим се на всички фронтове", допълни вратарят, който наскоро подписа нов двегодишен договор с клуба.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!