Футболните ни национали отново ще играят пред пълни трибуни на стадион "Христо Ботев". БЛИЦ разбра, че вече са продадени 10 000 билета за предстоящия в събота мач с Люксембург от Лигата на нациите. 

Срещата е от 19:00 часа, a избраниците на Илиан Илиев ще се радват на мощна подкрепа, както беше и при победата с 1:0 над Северна Ирландия. Тогава на "Колежа" имаше 14 300 фенове. Срещу Люксембург в събота се очаква да бъдат още повече. Хубавото време е предпоставка за нов футболен празник в Пловдив.

След изиграването на първите два мача България дели първото място в група С3 с Беларус - с по 4 точки. На третата позиция е Северна Ирландия с 3 т., а последен е Люксембург, който до момента е с две загуби.

Три часа преди започването на мача в събота ще има мини концерт и много игри с феновете. 

Огромен интерес към националите, "Колежа" ще се тресе

Както вече стана ясно, 1 лев от всеки продаден билет ще отиде за изграждането на паметник на легендарния нападател на Ботев (Пловдив) и националния отбор Динко Дерменджиев. С екипа на националния тим и олимпийската селекция Чико има изиграни 57 мача, в които отбелязва 19 гола, като участва на три световни първенства. Той си отиде от този свят на 1 май 2019 г., но остава завинаги един от най-важните членове на българското футболно семейство.

Припомняме цените на билетите: 
Сектор А – 25 лв.
Сектор B – 15 лв.
Сектор C – 20 лв.
Сектор D – 15 лв.

ПРОГРАМАТА НА НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА КНИГА - ТУК

 

Очакваме ви този уикенд в Пловдив за двубоя България Люксембург! ️ Петък, 11.10: Нашият фен магазин на стадион...

Публикувахте от Team Bulgaria в Понеделник, 7 октомври 2024 г.