Българският енергиен холдинг е одобрил сделката за прехвърлянето на акциите на Берое. Според Радио Стара Загора, настоящият собственик на клуба ТЕЦ "Марица-изток" 2 ще ги джироса на създаденото през януари "Сдружение за подкрепа на футбола Берое" до няколко дни.

След това предстои вписването на промените в Търговския регистър, а след тях новият главен акционер ще трябва да си избере и хора, които да ръководят футболния клуб. Докато това стане факт той ще продължи да бъде ръководен от настоящия съвет на директорите, предвиждат процедурите.

1500 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Припомняме, че в края на декември миналата година бе взето решение за прекратяването на финансирането на Берое от страна на ТЕЦ "Марица-изток 2", а акциите на клуба бяха обявени за продажба. До посочения от собственика срок - 9 януари обаче кандидат за тях не се появи.

Малко по-късно в Търговския регистър официално бе вписано "Сдружение за подкрепа на футбола Берое", в което влизат фенове, представител на Община Стара Загора в лицето на заместник кмета Красимира Чахова и бизнесмени. Именно сдружението изяви желание за придобиване на акциите на клуба.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022