В Левски играта никак не върви, а една от причините за големия срив е отсъствието на братя Цоневи. С близнаците „сините“ играеха на професионално ниво, а след техните контузии някакво подобие на махленски футбол.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Има обаче и други причини за падението и една от тях е „перлата“ в селекцията Орлин Старокин. От някогашния добър играч няма и следа. Когато носеше екипа на Витоша (Бистрица), той е получавал 1200 лева на месец. После поискал да отиде в Локо (София), но накрая се озова на „Герена“. В Левски Старокин взима по 5000 лева на месец, но не играе даже и за пет лева. Беззъб, апатичен, немощен – това е Орлин за съжаление в момента.

Сривът при „сините“ се дължи и на Георги Тодоров, който най-после реши твърдо да си тръгне. Треньорът повече хока момчетата пред телевизионните камери (та даже се говори, че понякога и псува на тренировките), отколкото да ги учи на футбол. Едно е да водиш юношеските формации, друго е представителният тим на Левски. Там с мрънкане не става, трябва да се работи – професионално и на много високо ниво. Тодоров просто е ниска топка, която прати отбора в тъч…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството