Един от най-сериозните акционери в Левски Константин Папазов - Тити обяви кога ръководството на "сините" ще обсъжда заместника на подалия оставка треньор Георги Тодоров, с което потвърди, че тя е приета. Това ще стане утре, а Папазов призова за повече коректност към специалиста от онези, които го нападат, тъй като е поел тима в много тежък момент.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Георги Тодоров пое риска да поеме отбора и да работи с млади момчета, които ги познава от академията. Грехота е, аз тренирам баскетбол, разбирам от психология. Вчера си говорихме с целия треньорски щаб. При наличието на Наско Сираков в Левски е глупаво аз да изразявам мнение кой трябва да застане начело на тима. Има 48 часа време до следващата тренировка. Всяко решение сме го правили с мисъл за Левски. Ще се постараем да направим най-доброто не отборът да играе добре, а да намерим начин да се отблагодарим на милионите фенове на Левски. Представяте ли си какви щяха да бъдат резултатите от дарителската кампания, ако имахме успехи и на терена“, заяви Папазов пред БНТ.

„Утре ще се съберем и ще мислим кой да е новият треньор, тежък момент е. Призовавам цяла „синя“ България да бъде коректна към Георги Тодоров. Радвам се, че има такива хора, които го защитават, защото в България сме големи хейтъри и гледаме само лошото“, допълни той.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига