Старши треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че контузените Александър Александров и Владимир Гаджев няма да се възстановят до четвъртък, когато е гостуването на Спортинг (Лисабон) във втория мач от Група "C" на Лига Европа.

Наставникът на "сините" даде пресконференция преди утрешния двубой срещу Берое. Срещата от 8-ия кръг на "А" група е от 21:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Състоянието на Александър Александорв се подобрява с всеки изминал ден, както и това на Владимир Гаджев. В началото на другата седмица ще имаме повече яснота около тяхното състояние и евентуално кога ще се върнат на терена. Няма да са готови за мача със Спортинг в Лисабон. Справяме се с по-твърдата игра срещу нас в "А" група", коментира Ясен Петров.
 
"Слори има шанс да играе срещу Берое, както и всеки, който е в групата, която е от 18 човека. Очаквам да представим добър футбол утре и да победим съперника. Нашето желание е да зарадваме хората, които ще дойдат на стадиона и се надявам те да не са малко. Провели сме разговор с футболистите. Знаят, че трябва да са концентрирани и да не мислят още за Спортинг. Това са мачове от различни турнири. Нито един наш футболист няма да бъде пазен за Лисабон. Излизаме за победа утре, която ще търсим от първата до последната минута. Няма да коментирам съперника. Ние сме водачи в класирането и това първо място е отговорност, която трябва да браним във всеки мач. В отбора има самочувствие след добрите игри и ние искаме победата и утре", каза още Петров. /БЛИЦ