Треньорът на Левски Ясен Петров заяви на аерогара "София", че ще е успех спечелването на точка от гостуването на Спортинг (Лисабон). Утре от 22:05 часа "сините" излизат срещу "лисабонските лъвове" в мач от Група "C" на турнира Лига Европа.

"Ще се опитаме да играем нашата игра. Отиваме с нагласата да се представим добре срещу един сериозен противник", сподели Ясен Петов.

"Не коментирам противниковите отбори. Изцяло съм концентриран върху това как ще изглеждаме ние. Много е важно как ще се представим. На този етап нямам притеснения. Момчетата работят добре и настроението е отлично. Да се надяваме то да се прехвърли и в утрешния двубой. Отиваме да играем добър футбол", каза треньорът на Левски.

"Спортинг е един изключително добър отбор с много добри футболисти. Каквито и проблеми да имат, те са един от грандовете на португалския футбол. Гледали сме им достатъчно мачове и сме наясно с начина им на игра", добави Ясен Петров.

"Отиваме с нагласата да вземем добър резултат. Успех ще е, ако вземем точка от Спортинг", заяви още треньорът на Левски. /БЛИЦ

Играчите, които Ясен Петров взе за гостуването в Лисабон
Вратари:
Георги Петков, Божидар Митрев, Кирил Акалски
Защитници: Дъстли Мюлдер, Йордан Милиев, Стефан Станчев, Иво Иванов, Веселин Минев, Шакиб Бензукан
Полузащитници и нападатели: Сержиньо Грийн,  Александър Александров, Христо Йовов, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Андвеле Слори, Александър Киров, Исмаил Иса, Гара Дембеле