Треньорът на "Левски" Ясен Петров информира, че няма да може да разчита на Христо Йовов не само утре срещу Берое, а и за мача със Спортинг (Лисабон) на 16 декември.

"Христо Йовов има проблеми с разтежение и отпада от групата за Берое, както и за следващия ни мач със Спортинг", заяви Ясен Петров.

"Надявам се, че ще успеем да вдигнем за предстоящата среща с Берое Данчо Милиев. Ще преценяваме дали Тасевски ще може да играе утре. С тези футболисти, които са в групата ще трябва да се справяме срещу Берое. Нашият отбор има традиция в този турнир и Купата на България винаги е била целта ни. Искаме да спечелим трофея и пътят до него минава през победа над Берое", коментира Петров.

"Не познавам отбор в България, който да не е свръхмотивиран срещу "Левски". Нямаме причина да се страхуваме от противника. Последното нещо, което ще направя е да коментирам думите на хората от Берое. Наясно сме с тяхното състояние. Нашите очаквания са да постигнем победа", каза още Петров.

"Ние вярваме във всеки наш футболист. Това, че Стефан Станчев не се е справил със задачите в миналия двубой не означава, че ще свалим доверието си от него. Гара Дембеле тренира доста старателно, готов е за мача. Надявам се да излезе "сух" от утрешния двубой. Това означава да не получи картон. В крайна сметка той трябва да си свърши работата нападение", добави Ясен Петров. /БЛИЦ