Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров съобщи, че екипировката за новия сезон е платена и фирмата производител LEGEA трябва да изпрати екипите в най-скоро време. По този начин „червените“ ще излязат с тях още в следващия шампионатен кръг срещу Пирин (Гоце Делчев). Както е известно, договорът на "червените" с "Глобул" няма да бъде продължен и в момента се водят преговори с няколко потенциални рекламодатели. Тодоров коментира и въпроса за неизплатените заплати на служителите, както и каза каква ще бъде заплатата на най-новото попълнение - Жереми Фо-Поре.

„Платихме новата екипировка, в момента се организира нейният транспорт. За рекламодател на фланелките не бързайте. Като има такъв, ще го обявим. Все още не сме се уточнявали, не сме подписвали с никого официално, така че нищо не може да се каже. В скоро време ще обявим заплатите на последните нови попълннения. Фо-Поре подписа за малко пари. Близо 6000 лева е заплатата му", каза пред "Тема спорт" Тодоров.

„Работя по въпроса с възнагражденията на служителите. Просто много други плащания ни притискат и затова се забавихме. Всичко трябва да се плаща, а то излиза първо, второ, трето... И за сектор „Г“ постоянно ме питат какво става. Емил Данчев отдавна си закупи акции, той бе един от първите сторили го, това стана още преди две седмици", каза още изпълнителният директор на „червените“.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ