ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новият треньор на "Левски" Славиша Йоканович обяви решението си за Владимир Гаджев, който от миналата седмица тренира с юношите, след като беше отстранен от Наско Сираков от първия отбор. Сръбският специалист каза, че му предстои разговор с национала, който желае да използва. Йоканович също така сподели, че ще разговаря с халфа и друг футболист, който отпадна от сметките на спортно-техническото ръководство след провала срещу Иртиш - Даниел Димов.

"Владимир Гаджев и Даниел Димов? Утре преди тренировката ще говоря с Гаджев. Мисля, че той може да ни помогна и е качествен футболист. Надявам се той да бъде в нашия тим. Димов си тренира с нас, това е", каза Йоканович на пресконференцията по официалното му представяне на "Герена".

Той коментира и бойкота на публиката при вчерашното гостуване на "канарчетата", загубено с 1:2.

"Тъжна беше гледката в сектора на "Левски" в Пловдив. Искаме през май месец публиката да е доволна, а ние да вземем трофея. "Левски" е велик клуб, познат в Европа и да си треньор на този клуб, в 100-годишнината е нещо голямо. Амбициите на клуба са ясни и аз приех тази отговорност. Знам, че сега не е лесно на никой в клуба и аз съм човекът, който трябва да изкара отбора на правилния път и да направим стъпката. Ако някъде се допускат грешки, то аз ще съм виновен, аз приемам отговорността", коментира новият наставник на "Левски".

"Говоря испански и ще се разбирам лесно с португалците, а сръбският е близък до българския, така че няма да има проблем с комуникацията", добави Йоканович.

"Дошъл съм, за да работя и да постигнем резултат. Не се знае какво ще стане в бъдеще. Може да остана за по-дълго, може и за по-кратко. Във футбола няма смисъл да се правят такива планове. Мен ме е тренирал Люпко Петрович, но не съм разговарял с никой от сръбските треньори на "Левски", каза още новият наставник на "сините".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ