ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Славиша Йоканович беше официално представен като старши треньор на "Левски". На първата си пресконференция сърбинът сподели, че "сините" в момента не играят като отбор, но той ще направи така, че това да се промени час по-скоро. Бившият халф на Челси каза, че е наясно какъв клуб е "Левски" и какви са целите пред него - а именно спечелването на шампионската титла. Йоканович сподели, че не е доволен от това, което е видял вчера при гостуването на "Ботев" (Пловдив), загубено с 1:2.

"Гледах четири мача на "Левски", а вчера ми беше петият. Не съм доволен от видяното и не вярвам, че привържениците са доволни. Вчера можехме и да загубим, а можехме и да завършим наравно. "Левски" има класа, има добри играчи. В някои моменти ми се стори, че играчите сами решаваха как да играят и нямаха ясна идея за колектива. Футболът не е бокс. Те трябва да играят както аз искам, а не както си искат те. Трябва да са отбор", коментира Йоканович.

"Тактиката? "Левски" не е отбор, който не знае нищо. Трябва да сме организирани. Не съм треньор, който има своя система и я следва. Трябва да имаме простор да играем по различни начини. Аз не съм магьосник. Само да стискаме палци и да се надяваме, нищо няма да се промени. Имаме шест дни до първия ни мач. Ще се подготвим максимално добре", каза сръбският специалист.

Йоканович също така каза, че "Левски" има сериозни проблеми в отбрана, които ще се опита да реши.

"Има добри футболисти. Знам, че имаме проблеми в задните линии и ни трябват играчи, които за момента нямаме. Ясно е, че това е слабото ни място", каза спецът.

"Нямам много голяма яснота относно българския футбол. Гледах ЦСКА - Локомотив (Пловдив). Локомотив е организиран тим и трябва да се мобилизираме", добави Йоканович по повод предстоящото домакинство на "смърфовете", което е идната неделя от 20:00 часа на "Герена".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ