ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новият треньор на "Левски" Славиша Йоканович тропна по масата още преди официално да е започнал работа на "Герена". БЛИЦ разбра за какво е настоял сръбския спец, извел два пъти Партизан до шампионската титла и Купата на Сърбия. Йоканович също взел участие по казуса с Антонио Вутов, който е пред бягство от "Левски".

Младокът е желан от италианския Удинезе, като "сините" ще го изпуснат срещу минималните около 300 000 евро. Тодор Батков и Наско Сираков правят всичко възможно, за да задържат талант №1, но засега опитите им удрят на камък. В същото време Йоканович настоял пред клубното ръководство, че държи на всяка цена Вутов да бъде на негово разположение. Сърбинът вече се запознал с качествата на вундеркинда, който е любимец на публиката.

"Ще налагам Вутов. Вече ми е пределно ясно, че той е бъдещето на "Левски". Не знам какво и как ще правите, но го искам в състава си", тропнал по масата Йоканович, демонстрирайки за първи път твърдия си характер.

БЛИЦ разбра още, че при днешната среща на четири очи между Батков и Вутов, на младока е било обещано, че ще започне да получава добра заплата, както и че редовно ще играе в първия отбор.

Талантът от Мездра обаче не дал отговор на адвоката и го помолил за ден-два, в които заедно с родителите си да вземат най-правилното решение. В същото време в Удине също с нетърпение очакват отговора на Вутов, който е желан от италианците за юношеския им състав, състезаващ се в Примаверата.

17-годишният Вутов и в четвъртък тренира със "сините", като се очаква да играе в неделя при гостуването на "Ботев" (Пловдив).
 
ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ