Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску обяви, че напуска клуба.

"Искам да се извиня на феновете, но не дойдох в най-подходящия момент. Не дойдох тук за парите, а само с желанието да работя. Имах други оферти, но избрах да дойда в ЦСКА - един клуб с богата история. Промените в клуба, извършени през лятото, сега ми хречат да работя. Това са играчи, които не съм избирал. Моята философия е да играем бърз и атакуващ футбол, но не ни се получава. Трябваше в движение да се ориентирам в обстановката. Влагам цялата си енергия ЦСКА да върви напред и нагоре. Очаквам през зимата да имам повече време да работя, за да контролим цялата подготовка, но явно това няма да се случи", заяви Йорданеску след ремито (1:1) срещу Верея на "Армията". 

"Усещам негативизъм към мен още от първия ден. Много хора не харесват факта, че млад румънец  е начело на ЦСКА. Взел съм всички правилни решения и не съжалявам за нищо. Ръководството показа, че вярва в мен, но ще говоря със собствениците да прекратим договора ми по взаимно съгласие.

Предпочитам да е така, защото ако ме уволнят, ще трябва да ми плащат неустойка. Не бягам от отговорност, но искам да дам шанс на клуба да има друг треньор. Дано той да има повече разбирателство с феновете", каза още румънският специалист. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ПЪРВА ЛИГА