На „Армията“ нямат ли разум и сърце. Нямат ли съвест. Нямат ли поне капчица обективизъм, та да видят, та да разберат най-сетне, че Едуард Йорданеску трябва да бъде на секундата изгонен. БЛИЦ СПОРТ не спира да агитира за уволнението на румънеца. Казва го и сега.

Този път се надяваме шефовете в Борисовата градина да ни чуят. Да чуят зова и запалянковците, които проявяваха уникално търпение дни, седмици, та и месеци, но накрая и те не издържаха. И след провала срещу Верея (1:1) започнаха да скандират „Оставка, оставка!“. Като стана въпрос за публиката – та тя от мач на мач все повече оредява ли оредява. Тази лоша тенденция ще продължи, тъй като фенът вижда какво се случва с любимия отбор. Вижда, че Йорданеску е пълен некадърник, който бе доведен в ЦСКА, за да се учи.

Той обаче е най-малкият виновник. Виновни са тези, които го домъкнаха. Нека те поправят грешката си. Нека разкарат това румънско недоразумение, което явно има сериозно рамо и на север от Дунава, където обявиха, че го спрягали да води Стяуа. Той, завалията, себе си не може да води, камо ли гранд като букурещкия, камо ли ЦСКА. Прав му път. Да го качват на лодката и да го пускат по течението.

И след като Стойчо Младенов го изпуснаха, да назначат Любо Пенев. Това иска фенът. А босовете трябва да се съобразяват със запалянковците, защото без тях ЦСКА е една жалка безгласна буква…
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ