Халфът на „Левски” Христо Йовов няма да може да вземе участие в мача за титлата срещу Лудогорец тази вечер от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”, след като получи червен картон срещу Берое в загубения финал за Купата на България. Бижутера обаче сподели очакванията си преди дербито, споделяйки, че според него мачът ще се реши на терена. Той призова феновете за мощна подкрепа от трибуните, като лично се нае да дава тон за песните на агитката.

"Преливам от спортна злоба. Надявам се да успея да пренеса настроението си на съотборниците ми, макар че едва ли ще има нужда. Всички в съблеканлнята са пределно мобилизирани за сблсъка. Треньорите се справят достатъчно добре в последно време с мотивирането. Всички футболисти оценяват важността на мача и съм сигурен, че ще бъдат на 100 процента готови за него", заяви Йовов в интервю за „Меридиан Мач”.

"Съперникът запази гръбнака си от предишната година и играе добър футбол. Мачът с Лудогорец няма да опира само до качествата на играчите. Желанието за победа ще е важно, а и публиката, която ще покаже какво представлява Левски за хората", убеден е Йовов.

"Дербито ще се реши на терена. Чисто футболно нямам представа как ще играе Лудогорец. „Левски” ще бъде в атака от първата минута. Ще бъда на стадиона от първата до последната минута, за да подкрепям „Левски”. Скандирам отсега "Атака, атака, сините в атака! Агитката ни показа в Ловеч как може да вдигне отбора за обрат дори с 10 човека", припомни Бижутера, който допълни, че най-вероятно няма да гледа мача от Сектор „Б”, защото иска да е по-близо до отбора.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ