В днешното домакинство на Видима-Раковски Христо Йовов ще изиграе своя мач №260 за "Левски". С този в Стара Загора той изпревари Наско Сираков и Петър Петров и се изкачи еднолично на 20-ото място във вечната ранглиста на клуба.

Вторият гол на Йовов срещу Берое бе неговият 80-и за "Левски" във всички турнири. Така той е само на едно попадение от Цветан Веселинов по вкарани голове за клуба.

Бижутера вече има 119 гола в "А" група и ако реализира още веднъж ще се се превърне в най-резултатният действащ футболист в елита. Следващото му попадение ще го изкачи и на 20-о място във вечната ранглиста на голмайсторите в "А" група, изравнявайки го с Георги Иванов-Гонзо.

Дарко Тасевски е на един двубой от стотния си в елита. Халфът има и 19 гола в българското първенство, два от които през настоящия сезон - срещу Литекс (3:2) и срещу Локомотив Сф (4:0). Всъщност "сините" имат само едно поражение в мач, в който Тасевски се е разписал - при дебютния му гол на 25 август 2007 (1:2 в Ловеч). Общо балансът на клуба при негови попадения в елита е 15-2-1.