Спортният директор на "Левски" Христо Йовов коментира след победата с 4:1 над Пирин (Гоце Делчев), че все още е рано да се твърди, че "сините" са излезли от кризата и са в суперформа.

"Доволен съм от мача. През първото полувреме имаше хубави неща, динамика. Нормално беше през втората част да се поотпуснем, защото изиграхме три мача за седмица. Все пак не бива да допускаме да ни отбелязват голове така, след като сме повели с 3:0. По-голямата част от второто полувреме бяхме по-отпуснати, но е човешко и нормално, след трите мача и натоварената програма. Не можем да бием сега тъпаните, че "Левски" е в суперформа, че вече сме излезли от кризата. Но тези три поредни победи със сигурност ще повлияят добре на момчетата. Имаме цяла седмица време, за да се подготвим за новата тежка серия, която предстои", сподели Йовов.

"Футболистите, които бяха отписани преди три седмици, сега играят добре. Ще настоявам за нови имена, набелязали сме няколко играчи, но със сигурност ще искаме да ги гледаме и на живо, не само на видео. Но това са неща от кухнята", продължи Бижутера.

"Не искам да коментирам съдиите. Нормално е да си правиш ПР на гърба на един от най-великите отбори в България", заяви накратко за загубата на ЦСКА с 1:2 от Черно море във Варна Йовов.

Относно скандала между ЦСКА и БФС за датите за вечното дерби за Купата на България, шефът в клуба от "Герена" каза: "Левски" още на самата сбирка тогава изяви желание само мачовете да не са през три дни. Оттам нямахме никакви претенции за датите, 16 или 17 ноември, или друго. ЦСКА не знам защо иска друго, питайте тях. "Левски" ще се съобрази с телевизията."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ