Треньорът на "Левски" Антони Здравков смята, че "сините" вече са намерили верния път и трябва да продължат да го поддържат. Днес столичани победиха с 4:1 Пирин (Гоце Делчев) в мач от поредния кръг в "А" група.

„Доволен съм от победата. През първото полувреме играхме много контакт в защита. Вкарахме три гола, пропуснахме още няколко. През второто полувреме обаче намалихме оборотите и заиграхме бавно, за което не съм доволен. Трите точки са важни. Събираме се няколко отбора в малък диапазон от точки. Изиграхме добри мачове напоследък. "Левски" намери пътя и трябва да продължи да го поддържа. Промяната стана благодарение на футболистите. Те дадоха импулс, живот, дадоха много работа на тренировките. Всички ги подкрепяме, даваме им указания, а те ги изпълняват. Това е пътят“, заяви Здравков.

"Не мога да кажа какво е състоянието на Гаджев. Кракът му обаче е ожулен от бутоните на противниковия футболисти. Нормално е Гаджев да реагира по този начин, но хубавото е, че го спряха наши играчи, за да не си изкара картон."

„Не бих коментирал изявления на хората от ЦСКА. Каквото и да кажа ще се приеме грешно, затова предпочитам да не коментирам. Ако някой се заблуждава, че сме свършили голямата работа, то той е в грешка. Аз съм стъпил здраво на земята и знам какво ни очаква. Надявам се, че в следващите мачове ще са концентрирани както днес през първото полувреме и ще търсят победата до последната минута“, каза още Здравков.