Спортният директор на "Левски" Христо Йовов бе много доволен след отстраняването на ЦСКА от турнира за Купата на България. "Синият" триумф дойде след две нулеви равенства и 7:6 при изпълнението на дузпи.

"Стъпили сме здраво на земята. Труден мач беше. Като цяло ЦСКА имаше положения. На моменти ние също владеехме инициативата. Видяхме, че имаше мъжка игра и се получи дерби. Хората трябва да са доволни", сподели Йовов.

"Мина ми през главата, че можем да отпаднем при самото изпълнение на дузпите. Искам да поздравя момчетата - и тези, които вкараха, и тези, които пропуснаха, както и Пламен Илиев. Това беше добър завършек на годината. Трябва да се извиним донякъде на нашите привърженици, за това което им причинихме тази есен", коментира началникът.

"Затова това е една добра победа за Честита Коледа", сподели Йовов.

"Сега вече селекцията е на дневен ред. Утре имаме среща с президента, на която ще уточняваме детайли. Трудно през зимата можем да намерим добър футболист, още повече свободен агент. Ако намерим класен играч, за който трябва да се плати, ще настоявам да го вземем. Имаме неща, които трябва да подобряваме. Трябват ни хора за определени постове", добави Бижутера, който също така обяви, че Антони Здравков остава треньор на "Левски" и след Нова година.