Нападателят на Левски Христо Йовов по всяка вероятност няма да вземе участие в предстоящото домакинство на Виляреал. Срещата от Група "G" на Лига Европа е утре от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Бижутера все още не е напълно възстановен от контузията, получена на загрявката преди срещата с Монтана (3:1), но попадна в групата за мача с испанците. Той, както и Лъчезар Балтанов и Мариян Огнянов се подготвяха на облекчен режим днес.

Георги Христов тренира на пълни обороти и ще е на линия за двубоя с Виляреал. Нападателят обаче продължава да се оплаква от болки в глезена, след като получи контузия при победата с 3:1 над Монтана. По всяка вероятност титуляр на върха на атаката утре ще започне Еньо Кръстовчев, който не игра срещу Монтана заради наказание.

В халфовата линия на "сините" за титуляр е гласен Саша Симонович. Опитният сърбин заменя наказания Георги Сърмов. Както е известно, националът получи червен картон срещу Ред Бул Залцбург в предишния кръг и утре ще наблюдава срещата от трибуните.

Аут за мача срещу "жълтата подводница" са и капитанът на "сините" Георги Петков, както и централният бранител Виктор Генев. /БЛИЦ

Групата на Левски за мача с Виляреал:

Вратари: Божидар Митрев, Цветан Димитров

Защитници: Живко Миланов, Юсеф Рабех, Елин Топузаков, Лусио Вагнер, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Йордан Милиев

Полузащитници и нападатели: Дарко Тасевски, Седрик Бардон, Саша Симонович, Николай Димитров, Зе Соарес, Боян Табаков, Жоазиньо, Христо Йовов, Еньо Кръстовчев, Георги Христов