Дрънчащото на кухо бръщолевене не печели мачове и не гарантира влизане във футболната история. Изваждането на старите лозунги, че публиката ще спечели битката на терена, също е храна за наивници.

Знаят го и феновете на Левски, който днес се изправя срещу гръцкия гранд ПАОК.

Привържениците на вековния отбор отлично разпознават кой от играчите им се раздава от сърце на терена и се хвърля на живот и смърт и ментетата, които тръбят фалшиво, че отборът е всичко за тях, но когато излязат на зеления килим краката им се пълнят с гипс, а душите им се свиват като на врабчета.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Защото, в крайна сметка важна е единствено и само истината. А, тя е че решително за победата е не перченето пред телевизионните камери, а изявата в името на отбора.

Консуматорското време, в което живеем засяга безпощадно и футболистите, а не малка част от тези, които идват в Левски го правят с единственото желание да го използват като трамплин за по-голяма заплата в чужбина.

В жалките опити да бъдат забелязани пишман звездите се въвлечени и медиите, пред които те неуморно дрънкат едни и същи клишета и вадят на показ провинциалния си манталитет.

Феновете, обаче знаят, когато един футболист хаби повече енергия пред камерите, вместо на стадиона. Затова тези от Левски, които мислят, че могат да заблудят привържениците на великия тим жестоко ще съжаляват. Защото трамплинът, който си представят ще ги прати не в чуждестранен гранд, а директно на футболното гробище, там където почиват десетки псевдо легенди…
Пламен СЛАВОВ, БЛИЦ Спорт

ЛЕВСКИ – ПАОКPAOK Thessaloniki FC

Днес от 20:00 часа по „Диема Спорт 2
София, „Георги Аспарухов“
Съдия: Жереми Пиняр (Франция)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Левски: Михайлов, Галчев, Сундберг, Кордоба, Петрис, Олдър, Кръстев, Миланов, Роналдо, Уелтън, Бари
Контузени: Попов, Цунами, Стефанов, Краев, Ван дер Каап
Наказани: няма

ПАОК: Котарски, Виериня, Ингасон, Каргас, Соареш, Аугусто, Данташ, Шваб, Куалиата, Живкович, Куцияс
Контузени: Оливейра, Бисесвар, Ел Хадури, Тейлър, Мург, Лабру
Наказани: няма

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа