Треньорът на ПАОК Разван Луческу очаква тежък мач срещу силно мотивирания отбор на Левски. 53-годишният румънец обясни, че "сините" имат добри и бързи футболисти, които ще дадат всичко от себе си за победа срещу четвъртфиналистите от миналия сезон в Лигата на конференциите.

Луческу смята, че при Левски няма напрежение. Първият двубой от втория квалификационен кръг на турнира е утре от 20:00 часа на "Герена".

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Очаквам тежък двубой срещу труден отбор, който се бори за всяка топка. Те имат много добри и бързи футболисти в атака и не са поставени под напрежението, под което сме ние. По-точно казано - те са мотивирани, защото се изправят срещу четвъртфиналист от миналия сезон. Аз обаче съм спокоен заради добрата работа, която свършихме на лагера в Нидерландия", каза на пресконференцията си Луческу. 

ПАОК ще пътува за София без полузащитника Диего Бисесвар. Нападателят Брендън Томас и дясното крило Халед Нари попаднаха в групата, въпреки че са отскоро част от гръцкия клуб.

"Бисесвар няма да пътува с нас, а Нари ще бъде в състава, въпреки че все още не е напълно запознат с отбора. Той изкара подготовка с бившия си клуб Фортуна (Дюселдорф) и е готов физически. Брендън пристигна преди една седмица директно от почивка и в момента не е във форма, но се старае. Той също ще бъде с нас", добави Луческу.

"Разтревожен съм толкова, колкото трябва да бъде треньор преди официален мач. Не мога да кажа какво ще е бъдещето ни или как ще се развие срещата утре, защото не знам. Доволен съм от това, което видях по време на подготовката и контролите в Нидерландия, както и това, което показваме на тренировките. Изглеждаме добре, което е отлично. Това ми дава поводи за оптимизъм. Ще играем мач за мач и ще растем като отбор, защото сме в началото. Трябва да изкараме най-доброто от всеки. Новите футболисти внесоха свеж въздух в отбора. За всеки е удоволствие да тренира и да печели мачовете", продължи треньорът на ПАОК. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа