Сътресенията на „Герена“ може да не приключи само с треньорска смяна. Както е известно, основен фаворит за наставник на „Левски“ е Ивайло Петев, който да наследи Славиша Йоканович.

Чистка на директори наближава в клуба. За това намекна, но не назова конкретни имена Тодор Батков. „Отборът не играе добре, а изобилства от директори в „Левски“. Днес предстои пресконференция, на която ще бъде съобщено какво ще се прави от тук нататък. Аз съм изцяло в течение. Това, което казах, това е. Ще има пресконференция, на която аз няма да участвам“, заяви Батков пред ТВ7.

Според слуховете около отбора е твърде възможно Наско Сираков също да напусне "Левски". Преди няколко дни той заяви, че твърдо застава зад Славиша Йоканович. Наско неведнъж е твърдял, че клубът дълги години не е инвестирал в треньори и трябва да даде шанс на сърбина. Факт е обаче, че Сираков не бе познатият лидер и властоимащ човек на "Герена". Други хора го притискаха и с вързани ръце той не успя да постигне нищо по време на престоя си.

Ето част от оперативните директори на „Герена“ в момента
– Наско Сираков, Иво Тонев, Христо Йовов, Константин Баждеков, Дончо Донев (главен селекционер), Антони Здравков (шеф на ДЮШ), Божидар Искренов (мениджър на ДЮШ).

Очаквайте подробности около събитията в "Левски"

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ