Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира победата с 2:1 над Ботев (Враца) в срещата от седмия кръг. Сърбинът се пошегува, че през този сезон "белите" явно само ще гостуват, след като домакинствата с Левски и Лудогорец бяха отложени. 

"Очаквахме такъв мач срещу Ботев (Враца), но не очаквахме валежите и лошия терен. Доволен съм като желание и като игра на момчетата. Второто полувреме вкарахме втори гол, но допуснахме Ботев да ни натисне и да потърси изравняване. Доволен съм от желанието на момчетата. Седми кръг е, а ни беше първи мач на наш терен, може би имаше леко притеснение", коментира Заги.

"В две ситуации преди техния гол нашите защитници подцениха нещата и не изпълниха това, което се бяхме разбрали. После дойде гола им след корнер, отново грешка, говорихме си на почивката за това и се надявам повече да направим такива грешки. Ще гледаме всеки мач да печелим - колко ще успеем, ще видим. Трудно е да вдигнем нивото на игра, там ни е най-големият проблем. Този сезон явно само ще гостуваме, а през следващия ще играем само на нашия стадион", добави треньорът на Славия. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023