ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача на "Герена" Дарин Ангелов и Гери Малкоданска в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след победата с 2:1 над Левски като гост в двубой от 18-ия кръг на efbet Лига. Специалистът подчерта, че преди мача с играчите му да си говорили, че не е невъзможно да победят на "Герена".

„Себераздаването на терена до последно, вкарахме гол повече от противника. Преди мача говорихме, че трябва да си вярваме, че можем да спечелим на „Герена“ и съм доволен от футболистите“, заяви специалистът минути след края на стадион „Георги Аспарухов“.

"Във футбола има моменти, които те вкарват в колебание. След гола малко се притеснявахме да не допуснем гол. След пропуснатата дузпа за Левски, сигурно си помислиха, защо да не вкараме гол. Виячки и Ерол Дост успяха да вкарат. Срещу Левски винаги се играе трудно, и като отбор, и като игра, и като публика. Сега обаче вече мислим за следващия мач“.

„Ние вече сме свикнали. Галин малко си сменяше отборите, но се върна. Имахме липса на такъв човек като него. Той събуди отбора, с него вече няма колебания“, каза той за играта на Галин Иванов в мача.

„Явно чистият въздух в София ни помага“, пошегува се треньорът на „белите“ на въпрос какво е помогнало на тима му за победата.

Относно предстоящия мач със Спортист Своге за Купата той бе категоричен: „Не, не ми се иска и мислим, че няма да има подценяване. Без значение срещу кого играем, искаме да побеждаваме. Така ще играем и за Купата и се надяваме да спечелим и да се класираме напред“.

„Имаме добър кондиционен треньор. Футболистите се раздават на 100% на тенировките, както и трябва и така идват резултатите“, завърши Загорчич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023