Възстановяващият се след операция халф на Левски Илиян Стефанов публикува любопитно видео в социалните мрежи. Героят за "сините" от финала за Купата на България срещу ЦСКА през 2022 година показа как протича възстановяването му. Припомняме, че Стефанов претърпя успешна операция, след като скъса предна кръстна връзка на коляното при победата с 1:0 над Хебър в Пазарджик (на 4 март). 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Стефанoв пусна кадри от рехабилитацията си след операцията, която беше извършена от доказаните специалисти Иван Василев и Виктор Точков в "Sportsclinic Eurovita". Сърцатият халф на Левски вече е захвърлил патериците и започна тренировки във фитнеса по специална програма. 

Илиян Стефанов се мотивира с нов хит, който е добавил към компилацията си от кадри. Звучи песента на FYRЕ "Сълзи от врагове". 

Мотивация на национала е и чаровната му половинка Елена, която е плътно до него. Националът показа и кадър как влюбените се целуват страстно. 

25-годишният Стефанов спазва стриктно указанията на доктори и треньори, като е мотивиран по-скоро да се завърне и да помага на Левски в тежките битки.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!