Привържениците на Левски от фенклуб „София Запад“ официално сложиха край на бойкота, който само преди няколко дни обявиха и не присъстваха в традиционния си сектор „Б“ при победата с 1:0 над Берое.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Сега организация излезе с нова декларация, в която обяви завръщането си на стадиона, но отправи поредната си атака срещу мажоритарния акционер Наско Сираков. Освен това феновете са категорични, че няма да позволят гаврата с любимия им клуб да продължава и ще го изчистят от „пропаднали комарджии и футболисти със съмнителни качества“.

ПОЗИЦИЯТА НА „СОФИЯ ЗАПАД“
Левскари, смятаме, че показахме на ръководството и играчите, че без нас не е същото и никога няма да бъде такова. Използваме момента не просто да заявим нашата позиция, а да призовем всички сини братя за пълна подкрепа от трибуните.

Подкрепа не към пропаднали комарджии и футболисти със съмнителни качества, а към свещената за всички ни емблема и име! Заедно ще изчистим своя дом от гореспоменатите индивиди. Рекламиращи и пропагандиращи зад емблемата на любимия ни клуб една от най-тежките зависимости, откраднала много човешки съдби и животи.

Нашата организация е посветила цялото си съществуване, за да засвидетелства любовта към Отбора на народа. Ние няма да позволим гаврата с клуба да продължава, а позицията си ще заявим във всеки един от оставащите 5 кръга в нашия втори дом - сектор Б!

Един ще победи и това сме ние!

Само Левски!