Нападателят на Ботев (Враца) Дориан Бабунски намекна в интервю за „Дарик“, че скоро може да напусне отбора си и да осъществи трансфер. Интерес към македонеца има от други български отбори, но и от чужбина. БЛИЦ СПОРТ вече информира, че отбори от Унгария, Полша и Португалия се интересуват от 25-годишния футболист.

„Все още съм футболист на Ботев (Враца), но има интерес от други отбори от България и чужбина. Ще видим в следващите пет дни какво ще стане. Мисля, че ще има добри новини за всички. Много ми харесва Враца, не само отборът, а и градът и хората. Усещам подкрепата и това е най-важното за един футболист“, каза Бабунски.

„В българското първенство има много добри футболисти във всички отбори. Това ме изненада. Мисля, че шампионатът заслужава да получава уважение в другите държави. Получих първата си повиквателна за Северна Македония и това е короната в кариерата ми. Националният ни отбор има много силно поколение с много талантливи футболисти. Мисля, че заслужихме второто си място в групата за световното първенство. Влизаме в мача с Италия с високо самочувствие“, сподели нападателят.

„Мисля, че всеки футболист трябва да е амбициозен и да опитва да играе в по-добри първенства. Където и да отида, ще е добре за мен, националния отбор и Ботев (Враца). Бях преди много време в Реал (Мадрид). Сигурно нямам нивото за този отбор. Там са най-добрите футболисти, но престоят там много ми помогна. Вече играх в Испания. Имам като лична амбиция да се завърна в страната и да играя там“, завърши Дориан Бабунски.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022