ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев направи голям скок в Звездната лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представителите на клубовете от родния елит прогнозират мачове от топ първенствата на Европа. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Съботната програма на 18-ия кръг на играта ни включваше два мача: Лестър - Арсенал (0:1) и Реал (Мадрид) - Атлетико (Мадрид) (1:1). И докато всички без Антон Недялков прогнозираха победа на "топчиите" и взеха по една точка за познатия знак, то мадридското дерби затрудни участниците.

Единствено Митко Илиев успя да познае точния резултат и скочи от десето на шесто място. Асът на Локомотив (Пловдив) вече има 57 в актива си и е на три точки от третата позиция. 

Само легендата Георги Велинов и Валери Божинов също дадоха знак "хикс" на Реал - Атлетико, но не уцелиха точния резултат. Така те добавиха по една точка на сметките си и продължават да делят първата позиция с равен брой точки - по 63.

След днешните мачове ще стане ясно дали някой ще поведе еднолично в Звездната лига. Прогнозираните двубои от представителите на клубовете от Efbet Лига са Манчестър Юнайтед - Нюкасъл, Милан - Аталанта и Марсилия - ПСЖ. 

Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а само за познат знак - 1 точка.

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 18-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ НЕДЕЛНИТЕ МАЧОВЕ ОТ 18-ИЯ КРЪГ: