ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Валери Божинов и Галин Иванов изненадаха с донякъде нестандартни ходове при прогнозирането на мачовете от 18-ия кръг в Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. В играта ни представители на клубовете от родния елит предвиждат двубои от топ първенствата на Европа. 

Този уикенд мачовете са Лестър - Арсенал, Реал (Мадрид) - Атлетико (Мадрид), Манчестър Юнайтед - Нюкасъл, Милан - Аталанта и Марсилия - ПСЖ.  

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

На върха с по 61 точки са легендата Георги Велинов, представляващ ЦСКА, както и Валери Божинов. Нападателят и помощник-треньор в Добруджа участва в играта Звездна лига за предишния си клуб Септември (София). Третото място делят Галин Иванов (Славия) и Александър Дюлгеров (Пирин). Те имат само с 2 точки по-малко от Велинов и Божинов. Петият Иван Дичевски (Спартак Варна) е на една зад тях (с 58 т.). Интригата на върха е много оспорвана и този уикенд ще стане ясно дали ще има едноличен лидер.

От предвижданията на замесените в спора за първото място правят впечатление две прогнози - на Божинов и Галин Иванов. Валери предвижда победа на Аталанта с 2:1 срещу Милан, докато конкурентите му се доверяват на "росонерите". Галин пък смята, че Марсилия ще надвие ПСЖ в дербито на Лига 1 във Франция. Повечето от участниците в играта ни считат парижани за фаворит.  

Лидерите Джони Велинов и Божинов имат абсолютно еднаква прогноза за дербито на Мадрид, предвиждайки равенство 2:2 между Реал и Атлетико. 

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 18-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

КЛАСИРАНЕТО ПРЕДИ 18-ИЯ КРЪГ:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК