ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Предстоят мачовете от шестия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която капитаните или други представители на отборите от Efbet Лига прогнозират дербита от най-силните европейски първенства.

Припомняме, че всяка седмица всички от тях се опитва да познае на точен резултат пет мача от Западна Европа (за да няма конфликт на интереси). При точна прогноза получават 3 точки, а само при познат знак - 1 точка.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

През изминалия уикенд легендата Георги Велинов изнесе показно на младите и качи ЦСКА на третото място във временното класиране. Благодарение на отличната си познаваемост Джони единствен от участниците в играта ни взе точки за всяко от петте предвиждания. 65-годишният ветеран дори позна точния резултат за победата на Ливърпул с 1:0 над Манчестър Сити. Представителят на ЦСКА вече има 17 точки и е съвсем близо до върха.

Легендарният Джони Велинов затвори устите на младите

Лидер в Звездна лига продължава да бъде Галин Иванов (Славия) (с 19 точки), а втори с една по-малко е Петър Занев (Пирин Благоевград, 18 т.). Представителят на Септември (София) Валери Божинов също се представя силно и е четвърти към момента с 16 точки.

В прогнозите за предстоящия шести кръг впечатление правят предвиждания на Симеон Мечев и Петър Занев, които смаяха всички. Футболистът на Берое смята, че Барселона ще загуби с 1:2 домакинството си на Атлетик (Билбао), докато всички други участници залагат за успех на каталунците. 

За срещата Хофенхайм - Байерн утре прогнозите са за победа на баварците. Единствено Петър Занев се различава, посочвайки равенство 1:1. Опитният боец от Пирин дава интересна прогноза и за Рома - Наполи - 2:3.

За дербито Челси - Манчестър Юнайтед има пъстри предвиждания, като победа за "червените дяволи" посочват единствено Джони Велинов и Васил Панайотов. И двамата залагат за 2:1 за Юнайтед.

КОИ СА МАЧОВЕТЕ И КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В ШЕСТИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК