ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов за втора поредна седмица доказа, че е по-голям познавач на европейския футбол от лидерите на отборите в родното футболно първенство.

65-годишният Велинов отново е големият победител в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. Джони завърши шестия кръг с актив от осем точки. Той се отличи с два познати точни резултата, с което стана първият участник, уцелил четири пъти крайния изход от мачовете, които прогнозира.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Този път Георги Велинов с абсолютна точност предвиди победата на Байерн с 2:0 като гост на Хофенхайм и успеха на Наполи с 1:0 над Рома в Рим. Победите на Барселона и Лил донесоха по една точка на бившия национален страж. Силното представяне на Джони изведоха ЦСКА на челно място в общото класиране с 25 точки, на четири пред Славия и нейния представител Галин Иванов.

Силно се представи и Красимир Милошев от Локомотив (София), който позна равенството 1:1 между Челси и Манчестър Юнайтед. Той взе допълнителни точки още от победите на Байерн, Наполи и Барселона. Лидерът на Левски Николай Михайлов също като Джони Велинов уцели точния резултат от успеха на баварците, а взе и по един пункт от успехите на неаполитанците и каталунците.

Припомняме, че в играта Букмейкър БЛИЦ на участниците се присъждат по три точки за всеки познат точен резултат, както и по една точка за всеки познат знак. В края на работната седмица ще ви предложим следващите прогнози, които представителите на отборите от българското първенство ще направят за големите мачове от Топ 5 шампионатите на Европа.

КОЙ КАКВО ПОЗНА ОТ МАЧОВЕТЕ В ШЕСТИЯ КРЪГ на Звездна лига - ТУК!