ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски вече e само на точка точка от върха в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представителите на клубовете от елита прогнозират мачове от Топ 5 първенствата на Европа. Припомняме, че за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а уцелен знак носи 1 точка.

Илиян Стефанов сътвори голям удар в неделния ден и доближи "синитe" до върха. Представителят на Левски в играта ни с прогнози позна точния резултат на Нюкасъл - Ливърпул (1:2). Стефанов скочи с няколко позиции в класирането, след като събра 12 точки.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

На върха с по 13 са Петър Дебърлиев (Хебър), който не добави точки в актива си от неделните мачове, както и Божидар Пенчев. Един от малкото българи в състава на Берое и Илиян Стефанов са единствените, които правилно предвидиха, че "мърсисайдци" ще спечелят с 2:1. Мачът в Нюкасъл измъчи доста участниците в Звездната лига. Само двама познаха знака - Тодор Неделев (Лудогорец) и Янис Карабельов (Ботев Пд). Последният също е на точка от върха. Карабельов събра 12, с колкото е и Красимир Милошев (Локомотив Сф).

В последния мач от кръга Ница - Лион (0:0) никой не позна точния резултат. По 1 точка за знака "хикс" получават Стефанов, Милошев, Иван Дичевски и Карабельов. 

Прогнозите на участниците в Звездна лига - сезон 2, трети кръг - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА