ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Златното момиче на България Ренета Камберова започна неуспешно дуела си с певеца Дичо. Двамата са съперници в 23 кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Към момента популярният изпълнител има предимство с 3:0 в общия резултат, след като позна с точност успеха на ЦСКА с 2:1 като гост на ЦСКА 1948.

Дуелът между Камберова и Дичо обаче можеше да има друго изражение, ако ЦСКА 1948 и Локомотив (София) не бяха допуснали домакински издънки след обрати.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

За дербито между „железничарите“ и Славия (2:1) носителката на световни и европейски титли в художествената гимнастика беше предвидила успех на „червено-черните“. Локомотив поведе с 1:0, но през второто полувреме допусна два гола във вратата си.

За срещата между ЦСКА 1948 и ЦСКА тя беше прогнозирала равенство. Ако не беше победният гол на Улаус Скаршем за „армейците“ в добавеното време, бронзовата олимпийска медалистка от Рио 2016 щеше да има точка в актива си и дори щеше да води в дуела срещу Дичо

Днес битката между двамата продължава с мачовете Левски – Крумовград и Ботев (Пловдив) – Лудогорец, след като никой не спечели точки от изненадващата победа на Берое над Черно море.

Вижте прогнозите на Дичо и Рени Камберова за 23-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!