ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Едно от златните момичета на художествената ни гимнастика Ренета Камберова е най-новият участник в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности прогнозират мачове oт родния футболен елит. Красавицата се изправя срещу певеца Дичо в 23-ия кръг. 

50-годишният изпълнител eлиминира трудно един от най-силните български баскетболисти от 90-те години на ХХ век Станислав Станков (с 6:5 точки), за да продължи напред в забавната ни игра.  

"Със сигурност няма да ми бъде лесно, но се надявам да имам и късмет", коментира Камберова пред БЛИЦ.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Началото на спора между Дичо и Рени е със столичното дерби между Локомотив (Сф) и Славия - днес от 12:30 часа. Програмата на 23-ия кръг на Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ включва още две интригуващи срещи в съботния ден. От 15:00 часа е дербито ЦСКА 1948 - ЦСКА, за което прогнозите им са различни. Камберова смята, че срещата в Бистрица ще приключи 0:0, докато Дичо прогнозира успех с 2:1 за отбора на Нестор Ел Маестро.

Също днес е и Берое - Черно море - от 17:30 часа. За този мач и двамата посочват победа на "моряците" с 1:0.

Припомняме, че в забавната ни игра Еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип, прогнозирайки мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава 1 точка.

Вижте прогнозите на Дичо и Рени Камберова за 23-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!