ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Председателят на федерацията ни по ръгби Атанас Зафиров поведе на Влади Въргала в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която известни личности прогнозират мачове от родния футболен елит. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Спортният шеф има преднина от 2:0 точки, след като в събота прибави една към актива си от изненадата в Пазарджик. Хебър на Любослав Пенев успя да измъкне точка от един от челниците - Черно море. Стефан Цонков отбеляза за крайното 1:1 в шестата минута на добавеното време. Наско Зафиров беше прогнозирал 0:0 и за познатото равенство печели 1 точка. Въргала пък смяташе, че Черно море ще победи с 2:1. 

Спорът им приключва днес с мачовете Крумовград - ЦСКА и Левски - Ботев (Пловдив). И двамата прогнозират победа на "армейците" с 2:0, а Въргала се надява Левски да спечели с 1:0 срещу "канарчетата". Само при това условие популярният актьор би спечелил дуела си със Зафиров, който пък посочва равенство на "Герена" (1:1).

Припомняме, че в забавната ни игра Еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип, прогнозирайки мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава 1 точка.

Вижте прогнозите на Влади Въргала и Атанас Зафиров от 16-ия кръг ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!