ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пиар експертът, бивш модел и телевизионен водещ Ива Екимова, която направи впечатляващ дебют в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, ще премери сили с певец в предстоящия 26-и кръг. Тя елиминира преди дни Маги Джанаварова, а този път ще опита да надхитри и Краси Аврамов - Човека глас, в прогнозиране на резултатите от родното футболно първенство.

Кръгът се открива днес със срещата Септември (София) - Славия, а утре предстоят двубоите Локомотив (София) - Хебър и Ботев (Пловдив) - Левски. 

Любопитното е, че Екимова и Аврамов посочват един и същ резултат за краен изход на първите два мача - "белите" от "Овча купел" да победят с 2:0, а "железничарите" да надвият с 2:1 пазарджиклии, водени от Любослав Пенев. 

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Прогнозите им за Ботев - Левски и неделните срещи обаче са коренно различни. Eкимова смята, че "канарчетата" ще победят "сините", а за дербито за първото място ЦСКА - Лудогорец мнението й е, че "орлите" от Разград ще измъкнат трите точки от "Българска армия", докато Краси Аврамов очаква равенство 1:1.

Забавната игра с прогнози Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ се провежда на елиминационен принцип. Правилно предвиден точен резултат носи на участника три точки, а за познат знак се присъжда една. Участникът с най-много точки продължава в следващия кръг, където ще се изправи срещу нов съперник.

Лидер в генералното класиране е Дарин Ангелов с 21 точки. Екимова е в средата на таблицата със 7 към момента.

Вижте прогнозите на Ива Екимова и Краси Аврамов за 26-ия кръг на играта ни Efbet Лига – ТУК