ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК

Навършилият преди дни 22 години вратар на Спартак (Варна) Иван Дичевски, който е лидер в Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, направи интересна прогноза. Младият страж се открои от конкурентите си в челото с предвиждането си за първия мач, включен в програмата на 27-ия кръг на играта ни. 

В Звездната лига представители на клубовете от родния футболен елит мерят сили, посочвайки точни резултати на дербита от топ първенствата на Европа.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Дичевски прогнозира, че Интер ще победи с 2:1 като гост Рома, докато Александър Дюлгеров (Пирин) и Галин Иванов (Славия) посочват равенство. Представителят на ЦСКА - легендата Георги Велинов, прогнозира успех на Рома с 1:0. Валери Божинов също се доверява на "вълците", водени от Жозе Моуриньо. Представителят на Септември (София) посочва 2:1 за Интер.

Другите мачове за прогнозиране този кръг са Ланс - Марсилия, Реал (Мадрид) - Осасуна, Нюкасъл - Арсенал и Борусия (Дортмунд) - Волфсбург.

Преди 27-ия кръг на Звездната лига лидерът Дичевски има 96 точки. Втори с 4 по-малко е Александър Дюлгеров, следват Георги Велинов, Галин Иванов и Валери Божинов - с по 89 т. Шестото място към момента е за капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев (88 точки).

Вижте прогнозите на участниците в 27-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!