ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Навършилият вчера 22 години вратар на Спартак (Варна) Иван Дичевски прави фурор в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, в която представители на клубовете от родния футболен елит прогнозират дербита от топ първенствата на Европа.

Стражът на "соколите" дръпна на върха в класирането и вече има преднина от 4 точки пред втория Александър Дюлгеров (Пирин). В изминалия 25-и кръг на забавната ни игра Дичевски спечели 7 точки и активът му набъбна на 93 т. 

Преследващият го Сашо Дюлгеров е с 89, а легендата Георги Велинов, който дълго време задържа ЦСКА на първата позиция, е с 86 т. към  момента. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Припомняме, че според правилата на играта за познат точен резултат се присъждат три точки. Познат знак от мач носи една точка.

Дичевски се включи в Звездната лига в началото на пролетния дял на шампионата, а Спартак бе на едно от последните места в класирането на забавната ни игра с прогнози. Вратарят на варненския клуб показва отлична познаваемост и в началото на април успя да се качи на първата позиция, като постепенно преднината му набъбна. 

Статистиката на Спартак в играта на Букмейкър БЛИЦ към момента: 13 познати точни резултата и 54 познати знака. Припомняме, че преди Дичевски "соколите" бяха представяни от бившия си капитан Янчо Андреев.

А за рождения си ден вчера Дичевски си направи още един подарък, загатвайки огромния си потенциал и на футболния терен. Той получи шанс от Димитър Димитров и опаси вратата си при изключително важната победа на Спартак с 2:0 срещу Септември (София). Това беше първи случай, в който младият страж е титуляр за варненци в първенството, откакто треньор е Херо.

Вижте какви бяха прогнозите на участниците в 25-ия кръг на Звездна лига – ТУК!

Класирането след 25-ия кръг: