ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известният музикант Дичо получи много голяма помощ от един от най-известните поляци, пребиваващи към момента в България, за да направи много силен дебют при участието си в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. 50-годишният изпълнител вече може да се похвали с първа победа, тъй като успя да елиминира един от най-силните български баскетболисти от 90-те години на ХХ век Станислав Станков.

Вчера двамата участници в 22 кръг на играта взеха по една точка за победата на ЦСКА над Берое с 3:0. След това Дичо обаче позна крайния резултат за успеха на Лудогорец над ЦСКА 1948 с 2:0.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Огромна роля за точната прогноза на музиканта има полският капитан на „орлите“ Якуб Пьотровски, който в 53-ата минута реализира втория гол за „орлите“. Известният музикант беше предвидил успех на разградчани с 2:0 и получи три точки.

Станислав Станков прогнозира 3:1 за Лудогорец и това му донесе само една точка. Така той изостава с 2:5 в общия резултат. Днес двубоят между двамата участници в 22 кръг на играта efbet Лига на Звездна лига приключва с мача между Хебър и Левски. Тъй като Дичо и Станков са предвидили успех на „сините“, то дори и познат точен резултат няма да е достатъчен на бившия баскетболист на ЦСКА и националния отбор.

Вижте прогнозите на Станков и Дичо за 22-ия кръг на играта ни!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!