ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Американският богаташ Дейв Портной, основател на медийната платформа „Barstool“, направи залог от 600 000 долара в очакване на повторението на нещо невиждано от 2007 г.

Паралията заложи огромната сума, че баскетболният отбор на Университета на Кънектикът – ЮКон Хъскис, ще защити миналогодишната си титла в колежанското първенство.

Коефициентът за титла на „хъскитата“ е 3,6, а при техен успех Портной ще прибере 2,16 милиона долара. Спечелването на две поредни шампионски титли в колежанското първенство на САЩ е трудно постижимо. За последно това е правено от Флорида Гейтърс през 2006 и 2007 г.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Дейв Портной има и друг направен залог, но „по-скромен“. Той е заложил 25 000 долара, че Ню Мексико Лобос, ще спечелят титлата в Западния регион. Коефициентът в случай е 22 към 1, което означава, че при успех медийният магнат ще спечели 575 000 долара.

Навръх Нова година Портной спечели един милион долара след успешен залог за победа на любимия си университетски отбор Мичиган Уулвъринс над Алабама Кримсън на полуфинал на колежанското първенство по американски футбол.