ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК

Спорът между актьора Кристиян Милатинов и бившата телевизионна водеща Мая Савова в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, започна вчера, когато двамата очакваха Ботев (Пловдив) да победи Арда. Тимът от Кърджали обаче измъкна успеха с 2:0 и не донесе точки в актива им. Съпругата на Крум Савов беше посочила 2:0 за "канарчетата", докато Милатинов - 2:1 за тима на Станислав Генчев.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Любопитното е, че следващите три мача от четвъртия кръг в Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ са прогнозирани абсолютно еднакво от Савова и Милатинов. И двамата очакват Лудогорец да спечели с 3:1 гостуването на Ботев (Враца), а Локомотив (София) да надделее с 1:0 срещу Пирин. 

За утре пък Савова и Милатинов предвиждат успех на ЦСКА с 2:0 срещу Славия в столичното дерби.

Единствено за срещата Локомотив (Пловдив) - Левски се разминават прогнозите им. Съпругата на Крум Савов смята, че "черно-белите" и "сините" ще завършат 2:2, докато Милатинов посочва успех на "смърфовете" с 2:1. Именно от крайния изход на срещата на "Лаута" ще се определи кой ще продължи напред - бившата тв водеща или единственият българин, играл с Лео Меси.

Това е първи случай в забавната ни игра, в която участниците прогнозират абсолютно еднакво три от петте мача от даден кръг. 

В Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ популярни лица от българския обществен живот предвиждат мачове от родния футболен елит, като за познат точен резултат се присъждат 3 точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава 1 точка.

Припомняме, че в третия кръг на играта Мая Савова елиминира шампионката от миналия сезон Теди Кацарова. По този начин тя взе семеен реванш срещу певицата. Седмица по-рано Крум Савов загуби от дъщерята на легендарната Силвия Кацарова.

Какви са прогнозите на Мая и Крис в четвъртия кръг на играта ни ефбет Лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!