ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата телевизионна водеща Мая Савова е победителят в третия кръг на втория сезон на играта на БЛИЦ Букмейкър – Efbet Лига, в която популярни лица от българския обществен живот прогнозират мачове от родния футболен елит. Съпругата на журналиста Крум Савов стори чудото, елиминирайки Теди Кацарова с 5:2 точки.

Певицата, която е шампион от първия сезон на играта ни, помете наред съперници от мъжкия пол, но отпадна от първата дама, с която се сблъска. Припомняме, че миналата седмица Кацарова елиминира Крум Савов, но не успя да се справи със съпругата му.

От началото на участието си в Букмейкър БЛИЦ дъщерята на легендарната Силвия Кацарова отстрани шестима мъже. Освен Савов, другите елиминирани от Теди бяха Орлин Павлов, Филип Буков, Митьо Крика, Драго Симеонов и Тончо Токмакчиев.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Успехът на Мая Савова дойде, след като тя позна един точен резултат - победата на Хебър с 1:0 над Берое. Общо от кръга бившата телевизионна водеща събра 5 точки. Теди Кацарова този път се представи слабо и взе само 2 точки.

Припомняме, че в играта Еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип в прогнози на мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат три точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава една точка.

Вижте как прогнозираха мачовете Теди и Мая в третия кръг на сезон 2 - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!