ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев, който е едно от новите лица в играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ, блесна с перфектна прогноза. 31-годишният страж на борещия се да не изпадне от елита отбор от Пазарджик правилно предвиди победата на Арсенал с 2:0 срещу Тотнъм в лондонското дерби и сложи конкурентите в малкия си джоб. 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!
 
Активът на Хебър в играта ни с прогнозите сред капитаните (или на представители) от елитните ни клубове, вече е 26 точки. Както и в реалното класиране в Efbet Лига, така и в Звездната лига тимът от Пазарджик е на предпоследно място в таблицата. Също с 26 точки е Берое, представляван от капитана си Симеон Мечев. Халфът беше прогнозирал равенство 1:1 между Тотнъм и Арсенал.

Припомняме, че при познат точен резултат се дават 3 точки, а само при знак - 1 точка.

По една точка за успеха на Арсенал в активите си добавят още двама вратари - Иван Дичевски (Спартак Варна) и Красимир Костов (Ботев Враца). "Двойката" на "топчиите" носи по точка и на Галин Иванов (Славия), Красимир Милошев (Локомотив София) и Иван Коконов (Арда).

Лидерът в класирането Георги Велинов (ЦСКА) беше прогнозирал 2:2 в лондонското дерби. Легендарният вратар продължава да е лидер с 44 точки в актива. Галин Иванов и Валери Божинов са плътно зад него с по 43 т.

По-късно тази вечер е последната среща от 12-ия кръг на Звездна лига, която представителите на Efbet Лига прогнозираха - Бенфика - Спортинг (Лисабон).

КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ В 12-ИЯ КРЪГ НА ЗВЕЗДНА ЛИГА - ТУК!

Класирането към момента: