ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Олимпийската медалистка Ренета Камберова разби на пух и прах всички футболни специалисти, след като успя да предвиди голямата сензация в българския футбол.

В 27 кръг на играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ бившата националка по художествена гимнастика позна точния резултат от изненадващата победа на Пирин с 2:1 като гост на ЦСКА. Това беше исторически първи успех на „орлетата“ при визита на „армейците“.

През този уикенд Камберова води битка в полето на футболните прогнози с Пламен Младенов, придобил национална популярност като Професора от предаването „Голямото преследване“. Младенов предвиди убедителен домакински успех на ЦСКА и не успя да спечели първите си точки в играта. 

Дуелът между двамата продължава днес с нови два мача от програмата. В 17:45 часа Славия приема Хебър, а в 20:15 часа Черно море е домакин на Левски.

Със силното си представяне Ренета Камберова се доближи само на две точки от временното класиране на efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. Лидер в момента е водещата от БНТ Христина Христова, но едно от златните момичета на българската художествена гимнастика вече я притиска сериозно, след като вече последователно елиминира певците Дичо и Богдан Томов, както и боксовата легенда Даниел Асенов.

Вижте всички прогнози на Рени и Пламен Младенов от 27-ия кръг – ТУК!